IMG_3974.jpg

Hallo

Welkom bij MotoTravel! Laat je inspireren door onze overland reisavonturen, routes, tips en de reisboeken die graag gelezen hebben.

80 virées à moto

80 virées à moto

Nu de GPS flink begin te knabbelen aan de kaartenverkoop gooit Michelin het over een andere boeg. Met dit boek brengen ze alle toeristische know-how van het gekende huis samen in 80 motor-routes door Frankrijk.

80 virées à moto France
80 virées à moto France

Dus niet alleen kaarten, maar ook motor vriendelijke hotels en "Chambre d'Hotes". Voor elk verblijf is er extra informatie voor de motorrijder zoals bijvoorbeeld de beschikbaarheid van een afgesloten parking, zo weet je altijd zeker dat je je stalen ros veilig kan stallen voor de nacht.

Zeker en vast een aanrader voor wie deze zomer een moto-trip in Frankrijk plant. Je moet wel een mondje Frans spreken want het boek is nog niet vertaald naar het Nederlands. Daarom is het boek ook niet verkrijgbaar in de klassieke Belgische e-shops maar je lokale Standaard Boekhandel helpt je zeker verder (ik pikte heb boek op bij de SB op het Sint-Baafsplein in Gent, een motor-vriendelijk adres).

Update: het boek is ondertussen ook in het Nederlands verkrijgbaar via het maandblad Motoren en Toerisme

Michelin lanceert motor-reisgids: "80 virées à moto France"

Art deco BMW