IMG_3974.jpg

Hallo

Welkom bij MotoTravel! Laat je inspireren door onze overland reisavonturen, routes, tips en de reisboeken die graag gelezen hebben.

 De fenomenale Gorges de l’Ardèche

De fenomenale Gorges de l’Ardèche

De route begint met snelle mooie bochtige tweebaanswegen en voert naar de beroemde natuurlijke brug Pont d’Arc. Vervolgens over de D290, waar de bochten zelfs namen hebben, langs de indrukwekkende Gorges de l’Ardèche. De route buigt daarna af naar het noorden en loopt over het plateau de Gras over mooie kleine wegen naar Saint-Montan (een historisch stadje). Vervolgens volgt u de weg langs de Rhône langs chateau Rochemaure. Het laatste stuk gaat weer vlot over snelle bochtige tweebaanswegen. gorges-de-l-ardecht-vallei

Route:

Download motorroute Gorges de l'Ardèche in GPX formaat

Slapen:

Saint Laurent du Pape - Kamers & Eten in Domaine de l'Amiral Domaine de l'Amiral is gelegen op 15 minuten van de route du Soleil en aan de rand van het dorp Saint Laurent du Pape. (Ardeche, Frankrijk). De accommodatie is motorvriendelijk, met onder andere overdekte stalling voor de motor. Naast het ontbijt en een uitgebreide avondmaaltijd verzorgen de uitbaters, voor degenen die besluiten om niet te lunchen in een van de leuke restaurantjes onderweg, een lekkere picknick.

50 jaar Yamaha Motorcycle Racing: Yamaha YZR-M1 WGP50th Anniversary Edition binnenkort in Assen

Routes in Frankrijk: de Ardèche Special