IMG_3974.jpg

Hallo

Welkom bij MotoTravel! Laat je inspireren door onze overland reisavonturen, routes, tips en de reisboeken die graag gelezen hebben.

Droommachines by Lazareth in Monaco

Enkele weken geleden trok het mototravel.be team naar Monaco om daar een aantal droomvoetuigen te spotten op de beurs "Top Marques Show". Voor wie de crisis slechts een grapje is en op zoek is naar "iets speciaal" vonden we daar exclusief constructeur Lazareth. Deze jongens bouwen voor jou het voertuig dat je nodig hebt voor filmopnames, reclamestunts of gewoon om in de living van je jacht te zetten.

In Monaco showden ze een aantal quads, of toch iets wat daar moet voor doorgaan. Bloedmooi, extreem exclusief en onbetaalbaar. Wie toch interesse heeft, in Frankrijk kan je deze Wazuma krijgen met 100 PK, woon je in de Verenigde Arabische Emiraten dan kan ook voor de 187 PK versie kiezen. Beiden houden het voor bekeken bij 250 km/uur. Het motorblok en de remmen komen uit een Yamaha R1, en ook een aantal andere onderdelen zijn ze gaan zoeken bij andere motorconstructeurs. Zo komt het lichtblok vooraan van een Honda 954 CBR.

bron: www.mototravel.be

See and download the full gallery on posterous

Aprila Mana met volautomatische versnelling

BMW lanceert straatversie S 1000 RR superbike