IMG_3974.jpg

Hallo

Welkom bij MotoTravel! Laat je inspireren door onze overland reisavonturen, routes, tips en de reisboeken die graag gelezen hebben.

Voor U Versleten, scooters van 1950 tot 2010

Classics Scooterclub Flying Dutchman uit Oudenaarde brengt de mooiste scooters samen voor een overzichtstentoonstelling van 60 jaar scootergeschiedenis.

Reeds meer dan dertig jaar rijden de leden van de Oudenaardse scooterclub door de Vlaamse Ardennen op hun scooters. Een voertuig dat ondertussen geëvolueerd is van een goedkoop transportmiddel tot een trendy vrijetijdsbesteding of voer voor liefhebbers van oude techniek. Anders dan veel vergelijkbare clubs kiest de Flying Dutchman niet voor één merk, maar gaat de club prat op de diversiteit van merken die meerijden. Vandaar het idee om deze bonte verzameling aan Vespa's, Lambretta's, Heinkels, NSU's Durkopp's, Zundapp's en zelfs een Bitri en een BSA samen te brengen voor het grote publiek.
Daarom nodigt de club alle liefhebbers van klassieke voertuigen en iedereen die wat nostalgie in het bloed heeft uit om een unieke verzameling scooters te komen bekijken op 5 en 6 februari 2010 in de oude brandweerkazerne in Oudenaarde. De leden van de club zorgen voor een woordje uitleg, een drankje en veel gezelligheid.
Data:
Zaterdag 5 februari 2011 van 14 tot 18u
Zondag 6 februari 2011 van 10 tot 18u

Locatie: Oude Brandweerkazerne, Woeker 7 in Oudenaarde.
Website: 
http://www.flyingdutchman.info
Facebook: 
http://www.facebook.com/pages/Flying-Dutchman/101416143258234

Ltd. Edition TAG Heuer Steve McQueen Motorcycle Helm

Het januari-nummer van Retro-Biker ligt bij de drukker