IMG_3974.jpg

Hallo

Welkom bij MotoTravel! Laat je inspireren door onze overland reisavonturen, routes, tips en de reisboeken die graag gelezen hebben.

Dag 1 & 2: Naar het eindpunt

Twee dagen over de snelweg dokkeren, in de file staan en de weg zoeken naar het hol van Dominique in Frankrijk, dat doet iets met 8 mannen. Gelukkig leek het weer nergens naar want de goesting om op twee wielen over te schakelen steeg met de kilometer. Omwille van de relaxe vertrektijden en files in Parijs werd het diner pas elegant Frans op de BBQ gegooid tegen 10u maar dat kon de pret niet drukken. Gesmuld is er, en overvloedig doorgespoeld tot diep in de nacht bij straffe motoverhalen. Bedankt voor de hartelijke ontvangst Jean-Seb en Dominique!

Dag twee stond in het teken van Luc die zijn high tech matje achter liet in het centraal massief en de Jeep dwong tot een stop in Toulouse bij Decathlon en een lunchke op een terraske. Ondertussen ploegden de rest van de troepen door de Pyreneen door regen en wind. De vooruitzichten waar niet veelbelovend ...

Maar Spanje maakte haar naam als land van de zon waar. Hoe meer de indrukwekkende vergezichten zich aan elkaar regen, des te mooier scheen de zon. Camping Isabena verwelkomde ons met en fris zwembad waarin Rikske zijn cryosauna ervaring kon gebruiken. Alles brommers afgeladen was het tijd voor een testritje en natuurlijk een lekker dineetje met een glaasje wijn.

20130601-205731.jpg

20130601-205745.jpg

20130601-205818.jpg

Zonnige ochtend op camping Isabena

Bezoek aan het DDR Motorrad Museum Berlijn

Bezoek aan het DDR Motorrad Museum Berlijn