IMG_3974.jpg

Hallo

Welkom bij MotoTravel! Laat je inspireren door onze overland reisavonturen, routes, tips en de reisboeken die graag gelezen hebben.

De BMW Scooter(s) is/zijn er!

De BMW Scooter(s) is/zijn er!

page51-1010-thumbBMW Motorrad lanceert vandaag op de EICMA in Milaan twee maxi-scooters: de BMW C 600 Sport en C 650 GT. Het merk richt zich met deze modellen vooral op zakelijke rijders die praktische en slimme mobiliteitsoplossingen zoeken voor gebruik in drukke steden. De BMW maxi-scooters combineren de comfortabele rijeigenschappen van een motorfiets met het lage brandstofverbruik en de wendbaarheid van een scooter. De BMW C 600 Sport en C 650 GT zouden - volgens BMW Motorrad - bovendien een nieuwe maatstaf op het gebied van dynamiek in het scootersegment zetten. Benieuwd wat dat gaat geven, ik wil er vooral eens mee rijden.

In ons land kan je de BMW scooter bekijken op het autosalon in januari 2012, en bij je dealer later in het voorjaar. Geniet hier alvast van de fotos van de BMW C 600 Sport en C 650 GT scooters.

En kan je ermee door de bochten scheuren? Niet echt een circuitmonster natuurlijk, maar het ziet er toch best een stabiele machine uit, oordeel zelf in deze video:

En we zijn vertrokken

Een prachtige kortfilm: "It's better in the wind"

Een prachtige kortfilm: "It's better in the wind"