IMG_3974.jpg

Hallo

Welkom bij MotoTravel! Laat je inspireren door onze overland reisavonturen, routes, tips en de reisboeken die graag gelezen hebben.

En we zijn vertrokken

Mijn beste scooteriens, Ziehier de bende Italiëreizigers die op vrijdag 01/06/2012 vertrekken : Rudy Teenslash, Frans Brood, Rikske Beke, Olivier Koppenberg, Flying Bert van ’t internet, Erique Plastique, Jan Boek en mezelve, Lieven de Schrijver. John Gazette (Italofreak via Rikske) zit nog in de pijplijn, maar dat zien we dan wel.

We zien elkaar op maandag 14/11/2011 vanaf 20u00 in ristorante Colosseo (Stationsstraat Oudenaarde) voor de eerste werkvergadering ter voorbereiding van wat een onvergetelijke reis zal worden naar de Vespafabrieken en het Vespamuseum in Pontedera, Italië. Rikske Beke moet eerst nog in het water crossen en komt wat later.

We hebben al een paar ruwe schetsen van de eerste vier ritten en mogelijke locaties om te eten en te slapen. Erique Plastique zal wellicht op basis van de laatste ontwikkelingen nog een geüpdate xls-file doorsturen naar iedereen. Verder zijn er nog heel wat punten die moeten worden uitgeklaard. Ik denk aan technische (reis)bijstand, toeristische info en logement ter plekke, taakverdelingen onderweg, transport terug voor rijders en scooters, verdeling bagage, info aan het thuisfront etc., etc., etc. … Denk al eens goed na en je zal schrikken welke suggesties er uit de bus zullen komen !

Jullie leven zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn J !

Ciao a tutti !!!

De lijst krimpt en groeit

De BMW Scooter(s) is/zijn er!

De BMW Scooter(s) is/zijn er!