IMG_3974.jpg

Hallo

Welkom bij MotoTravel! Laat je inspireren door onze overland reisavonturen, routes, tips en de reisboeken die graag gelezen hebben.

Door de donkere Tunnel du Roux

Door de donkere Tunnel du Roux

Tunnel du Roux is met 3336m één van de langste verkeerstunnels van Frankrijk. De tunnel is onverlicht wat het rijden door de tunnel tot een aparte ervaring maakt.

Aan bochten geen gebrek

Deze route voert echter eerst via een prachtige weg naar Saint-Pierreville waar een kastanjemuseum gevestigd is. De route gaat daarna langs cascade du Ray-Pic.  Direct na de tunnel gaat de route door Foret de Mazan. In dit gebied ontspringt de rivier de Ardeche. Daarna rijdt u over een geweldige weg langs het Tanargue bergmassief. Vanuit Jaujac volgt u daarna even de rivier Lignon om vervolgens via Privas weer naar Saint-Laurent-Du-Pape te rijden.

Route:

Denk aan uw zonnebril bij de tunnel! (Het is mogelijk tunnel te vermijden door de D110 te nemen richting Saint-Cirgues-En-Montagne.)

Slapen:

Saint Laurent du Pape - Kamers & Eten in Domaine de l'Amiral Domaine de l'Amiral is gelegen op 15 minuten van de route du Soleil en aan de rand van het dorp Saint Laurent du Pape. (Ardeche, Frankrijk). De accommodatie is motorvriendelijk, met onder andere overdekte stalling voor de motor. Naast het ontbijt en een uitgebreide avondmaaltijd verzorgen de uitbaters, voor degenen die besluiten om niet te lunchen in een van de leuke restaurantjes onderweg, een lekkere picknick.

Verkenning van de ruige Vercors

Verkenning van de ruige Vercors

Avontuur op het Plateau du Coiron

Avontuur op het Plateau du Coiron