IMG_3974.jpg

Hallo

Welkom bij MotoTravel! Laat je inspireren door onze overland reisavonturen, routes, tips en de reisboeken die graag gelezen hebben.

Het noorden van de Ardeche: Eyrieux

Het noorden van de Ardeche: Eyrieux

Deze erg leuke route loopt door het minder bekende noorden van de Ardeche. Vanaf Saint-Laurent-du-Pape begint de route met een klim richting Vernoux-En-Vivarais. Dan via Lamastre en St-Félicien verder noordwaarts naar Satilieu en het pelgrimsdorp Lalouvesc. Van hieruit rijdt u zuidoostwaarts naar Devesset en het begin van de rivier de Eyrieux. Het eerste stuk van deze rivier is niet constant te volgen op de motor, maar vanaf Intres houdt de weg vast aan de rivier. U volgt nu de rivier via de prachtige D120 dan ook helemaal tot aan Domaine de l’Amiral ! De Eyrieux mondt slechts 5 kilometer verder, bij Beauchastel, uit in de Rhone. Bochtige wegen bij Eyrieux - Ardèche

Route:

Slapen:

Saint Laurent du Pape - Kamers & Eten in Domaine de l'Amiral Domaine de l'Amiral is gelegen op 15 minuten van de route du Soleil en aan de rand van het dorp Saint Laurent du Pape. (Ardeche, Frankrijk). De accommodatie is motorvriendelijk, met onder andere overdekte stalling voor de motor. Naast het ontbijt en een uitgebreide avondmaaltijd verzorgen de uitbaters, voor degenen die besluiten om niet te lunchen in een van de leuke restaurantjes onderweg, een lekkere picknick.

Avontuur op het Plateau du Coiron

Avontuur op het Plateau du Coiron

Rond de bron van de Loire

Rond de bron van de Loire